Vine a la I Trobada del Projecte Vitamina el 3 i 4 de juny!

Els dies 3 i 4 de juny et convidem a participar a la I Trobada del Projecte Vitamina, un exercici d’intel·ligència col·lectiva per continuar reflexionant, des de diferents mirades, sobre propostes concretes per afavorir l’accés i el manteniment de l’ocupació, potenciar la formació i qualificació professional i impulsar el desenvolupament local als cinc territoris que conformen aquesta aliança de col·laboració publico-privada: Manlleu i àmbit territorial, Vall del Ges, Orís i Bisaura, el Moianès, la Garrotxa i el Ripollès.

A la trobada, que arrencarà el divendres 3 de juny a les 09:30H i finalitzarà el dissabte 4 de juny a les 14:00H, al Castell de Montesquiu, a més de conèixer-nos i reconèixer-nos com a agents actius al servei del desenvolupament local dels nostres territoris, escoltarem les diferents perspectives vinculades a aquest repte; coneixerem experiències inspiradores de les quals rescatar idees; connectarem amb algunes claus que agafen forma en el futur proper; i, des d’aquesta informació, començarem a esbossar possibles estratègies conjuntes per construir un futur millor per als nostres territoris i les persones que hi habitem.

En aquest espai volem aprofitar el potencial de la intel·ligència col·lectiva combinant sabers entre persones diverses obertes a donar el millor de si mateixes, i potenciant les converses en la cerca de nous enfocaments o respostes als reptes que se’ns plantegen.

La trobada, en què participaran al voltant de 50 persones, està adreçada a empreses i organitzacions empresarials que tenen seu al territori; organitzacions vinculades a la promoció de locupació; persones i organitzacions socials que treballin amb joves, famílies o persones en situació de vulnerabilitat; persones vinculades amb leducació i la formació, especialment, a aquelles amb funcions dorientació; i personal amb responsabilitat tècnica i política a l’Administració Pública.

Tu que has llegit aquest text i vols sumar coneixement i experiència per cercar solucions col·lectives, vine a la I Trobada del Projecte Vitamina. Reserva la teva plaça! Són limitades.